Szolgáltatásaink

A MULTISZINT Kft. az FKF Nonprofit Zrt. alvállalkozójaként Budapest területén a települési szilárd hulladék gyűjtési és szállítási közszolgáltatási feladatok ellátásában részt vesz 1998. évtől kezdve.
Budapesten, és a környező településeken vállaljuk üzletházak, irodaházak, telephelyek üzemeltetése, valamint bármilyen ipari tevékenység kapcsán képződő települési szilárd hulladék (a köznyelvben kommunális hulladék) – a legszigorúbb EU-s normáknak megfelelő – elszállítását és ártalommentes elhelyezését.
Vállaljuk továbbá megrendelőinknél keletkezett szelektíven gyűjtött hulladékok elszállítását újrahasznosítás céljából. A hulladék gyűjtésére díjmentesen biztosítunk gyűjtőedényeket.
A szabványos gyűjtõedényzetben összegyûjtött hulladékokat korszerû tömörítõs célgépeinkkel vagy szükség szerint konténerszállító járműveinkkel szállítjuk el.
A környezetvédelmi elõírások és rendelkezések szigorú betartása kiemelkedõ szerepet játszik tevékenységünk minden területén. Az elszállított hulladék ártalmatlanítása szakhatósági engedélyekkel rendelkezõ létesítményekben történik. Ilyen a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelõ Központ, valamint a rákospalotai Hulladékhasznosító Mû.
Szakhatósági Engedélyeink:

  • Hulladékszállitási engelyünk száma: PE/KTFO/01079-8/2019
  • Hulladékgyűjtesi engedélyünk száma: PE/KTFO/01521-7/2019
  • Engedély veszélyes hulladékok begyűjtésére: 14/10681-22/2013.
  • KÜJ számunk: 100431661
  • KTJ számunk: 101199868

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!