Kommunális hulladékgyűjtés

A Multiszint Kft. alvállalkozóként kommunális és szelektív hulladékszállítási közszolgáltatási feladatok teljes körű ellátását végzi.

A szolgáltatási terület Dunaharaszti és Dunavarsány városok teljes közigazgatási területe, továbbá Budapest számos kerülete.

Budapesten és a környező településeken vállaljuk üzletházak, irodaházak, telephelyek üzemeltetése, valamint bármilyen ipari tevékenység kapcsán képződő települési szilárd hulladék (a köznyelvben kommunális hulladék) – a legszigorúbb EU-s normáknak megfelelő – elszállítását és ártalommentes elhelyezését.

Vállaljuk továbbá megrendelőinknél keletkezett szelektíven gyűjtött hulladékok elszállítását újrahasznosítás céljából. A hulladék gyűjtésére az alábbi méretű gyűjtőedényeket tudjuk biztosítani:

 120 L, 240 L, 1.100 L

A szabványos gyűjtőedényzetben összegyűjtött hulladékokat korszerű tömörítős célgépeinkkel, vagy szükség szerint konténerszállító járműveinkkel szállítjuk el.

A környezetvédelmi előírások és rendelkezések szigorú betartása kiemelkedő szerepet játszik tevékenységünk minden területén. Az elszállított hulladék ártalmatlanítása szakhatósági engedélyekkel rendelkező létesítményekben történik.

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!