Zöldhulladék gyűjtés

Vállaljuk Önkormányzatok szervezésében történő zöldhulladékok gyűjtését. Dunaharaszti és Dunavarsány Városokban saját szervezésünk keretén belül minden évben áprilistól októberig tartó időszakban házhoz menő zöldhulladék szállítást végzünk. Ősszel a lehulló faleveleket tavasszal a levágott nyesedéket összegyűjtést követően elszállítjuk komposztáló telepekre. A komposztáló telepen humusz készül belőle. Ezáltal biztosítjuk a természet körforgását.

Jó, ha tudja:
A kukába kerülő háztartási hulladéknak közel egyharmada olyan alapanyag, amelyből a kerti- és szobanövények számára nélkülözhetetlen komposzt készíthető.

Eseti Zöldhulladékgyűjtés 2024 június

Az ESETI idényjellegű zöldhulladék-gyűjtési szolgáltatásunkat 2024. június 01. és 2024. június 30. között kínáljuk kétheti rendszerességgel.

2024. év során várható a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló kormányrendelet módosítása, mely egyebek mellett zöldhulladék gyűjtés szabályozását is rögzíti.

Nem tudjuk elvinni előző években is nagy átvevői és gyűjtési problémát okozó alábbi zöldhulladék fajtákat: gyökereket, gyepszőnyegeket és annak maradékait, gyümölcsöket, terméseket, zöldségeket, valamint, földel kevert bármilyen zöldhulladékot. A túlsúlyos, egy ember által alig mozdítható zsákokat sajnos nem áll módunkban elszállítani. A sövények, bokrok vágott gallyait, kérjük, apróra vágva helyezzék a zsákba úgy, hogy az, az ürítés alkalmával ne sérüljön. A gyűjtőzsákok, az előző években rendszeresített erősebb anyagból készültek és 160 liter űrtartalmúak, melynek ára 984,-Ft./db. + 27 % Áfa = bruttó 1250,-Ft./db.

Az eseti szállítás megadott címről történik, kollégáink előfizetői lista alapján végzik a szolgáltatást. Ha valakinek eltűnik, vagy megsérül, megsemmisül a zsákja, azt az ügyfélszolgálat felé történt, telefonos vagy írásos megkeresés esetén, térítés ellenében pótoljuk.

A szállítás minden páratlan hétfőn, kedden, valamint szerdán reggel 5:00 órakor kezdődik, függetlenül attól, hogy az esetleges ünnep- vagy munkaszüneti napra esik-e. A kollégák kiürítik a zöldhulladékot és a zsákot a kerítésre (postaládába, udvarra) visszateszik. Kérem, a zsákokat előző nap este tegyék az ingatlanok elé, jól látható helyre.

A szolgáltatás időközben történő lemondását, szüneteltetését nem tudjuk elfogadni.

A kitöltendő megrendelőlapot a „Letölthető dokumentumok” alatt tudják letölteni.

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!