Szelektív hulladékgyűjtés

A szelektív hulladékgyűjtés fontosabb szerepet tölt be cégek és magánszemélyek életében egyaránt. Mivel a Multiszint Kft. számára kiemelten fontos a környezet védelme, ezért különös figyelmet fordítunk a hulladékok szakszerű elszállítására, ártalmatlanítására és újrahasznosítására.
Ha a gazdálkodó szervezeteknél, háztartásokban keletkező hulladékot szelektíven, vagyis anyagfajtánként külön, egymástól elkülönítve gyűjtjük, az így gyűjtött hulladék újrahasznosítható. Megfelelő kezelés után a hulladék másodnyersanyagként újrafelhasználásra kerül. Ebben az esetben a hulladék tehát nem szemét, hanem érték.

Miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés?

A szelektív hulladékgyűjtést követően a hulladékot – mint nyersanyagot – újra felhasználják. Az újrahasznosított hulladék által megóvjuk a természeti erőforrásokat és a környezetünket, hogy például a különböző fémeket ne kelljen a föld mélyéről kitermelni, vagy újabb fákat kivágni, erdőket kiírtani a papírgyártáshoz.

Szelektív hulladékgyűjtés nélkül nincs újrahasznosítás. Az újrahasznosítás lehetővé teszi a természetben lejátszódó körforgáshoz hasonló körfolyamatot, a felelősségteljes környezetbarát életet.

A Multiszint Kft. bármilyen típusú szelektíven gyűjtött hulladékot átvesz, és anyagfajtánként az arra szakosodott újrahasznosító telepre szállít, melyről minden esetben átvételi bizonylat készül.

Szükség szerint a gazdaságos szállításhoz legjobban illeszthető bálázókat, tömörítőket, konténereket biztosítunk. Ha Önnek is fontos a szelektív hulladékgyűjtés, és szeretne tenni az élhetőbb környezetért, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!