Cégtörténet

Multiszint Kft.

MULTISZINT Kft. 1995. évben alakult. 100%-ban magyar, magán tulajdonban lévő vállalkozás. Cégünk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén. Teljeskörű veszélyes és nem veszélyes hulladékszállítási szolgáltatást nyújtunk telephelyek, irodaházak, üzlethelységek üzemeltetői, valamint építőipari partnereink részére. Ügyfeleink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már több ezer vállalkozást, magánszemélyt tudhatunk állandó, visszatérő megrendelőink között.

Felkészültségünknek és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően több településen is végzünk hulladékszállítási közszolgáltatási feladatokat. Jelenleg a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. alvállalkozójaként Budapest területén intézményi Ügyfeleink részére végzünk szolgáltatást, illetve Dunaharaszti és Dunavarsány teljes hulladékszállítási közszolgáltatási feladatait is társaságunk látja el. A szolgáltatás stabil ellátása érdekében folyamatosan bővítjük és korszerűsítjük gépjárműflottánkat.

Az építőiparban szerzett tapasztalataink és kapcsolataink révén a hulladékszállítás mellett ma már épületbontási munkálatokat, gépi földmunkákat is vállalunk. Célunk, hogy a nagy számú tehergépjármű állományunkkal mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani Partnereink részére. Hosszútávú együttműködések esetén Ügyfeleink maradéktalan kiszolgálásának érdekében a gépjárműparkot a szükséges mértékben bővítjük. Építkezéseinken tudásunkkal, illetve szakmai tapasztalatainkkal segítjük Megrendelőink munkáját. Üzletágunkban több mint 300 üzemeszközzel rendelkezünk. Konténereink mérete 6/8/10/12/30 m3. A kihelyezett konténerek mérete minden esetben igazodik az elszállítandó hulladék mennyiségéhez annak érdekében, hogy megrendelőink költségeit optimalizálni tudjuk. Konténereink mozgatását a megrendeléstől számított 24 órán belül teljesítjük Ügyfeleink részére. Az elszállított hulladékokat a megfelelő engedéllyel rendelkező átvevőhöz vagy hulladékhasznosítóhoz szállítjuk el.

A MULTISZINT Kft. közel 80 fővel áll Partnerei rendelkezésére. Munkavégzésünkre jellemző a csapatmunka, a precizitás és minden olyan eszmével való azonosulás, melyet a vállalkozás is képvisel. Közös erőfeszítéssel, egymást kiegészítve és egymást erősítve törekszünk minden felénk támasztott igény kielégítésére. Egyetlen célt helyeztünk magunk elé, hogy kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk, mind a meglévő, mind az új megrendelőink számára. Meglévő Ügyfeleink bizalmának köszönhetően, számos alkalommal bizonyíthattuk hozzáértésünket és pontos, a szerződésben vállalt tartalomnak és határidőnek megfelelő munkavégzésünket. Több nagyobb projektben kaptunk az általunk kínált szolgáltatásoknak megfelelő fontos szerepet, így cégünk által képviselt értékeket sikeresen bizonyíthattuk többek között a Testnevelési Egyetem-, Nemzeti Közszolgáltatási Egyetem és az Orczy Park-, M3-as Metro Észak és Déli-, Alkotmányvédelmi Hivatal-, Klotild Palota-, Déli M0-ás szakasz rekonstrukciós munkálatainál is.

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!