Zöldhulladék gyűjtés

Tavaszi Lakossági Zöldhulladék Gyűjtés

A helyi Önkormányzat szervezésében, minden év áprilisában két hétvégén, az aktuális szállítási időpontokat a város honlapján, helyi újságokban és más egyéb sajtó felületen teszik közzé.

Őszi Lakossági Zöldhulladék Gyűjtés

Minden év novemberében szintén két hétvégén, az aktuálisan meghirdetett ütemterv szerint történik. A hirdetmény a város honlapján, helyi újságokban és más egyéb sajtó felületén jelenik meg.

A Tavaszi és az Őszi zöldhulladék gyűjtés alkalmával történő szállítást az alábbi feltételek alapján végezzük:
Megkérünk minden Ingatlantulajdonost és Bérlőt, hogy a levelet, valamint a füvet a gyűjtést megelőző nap zsákokban, melynek súlya maximum 20 kg lehet, tegyék az ingatlanok elé!

Az ágakat maximum 1,5 m-es darabokra vágják és kötözzék össze, hagyományos spárgával (kérnénk, hogy műanyag spárgát, valamint fém drótot ne használjanak a kötegeléshez a komposztáláshoz szükséges aprítás érdekében).

Az ágas-bogas, kihajított fát és a 15 cm-nél vastagabb ágakat nem szállítjuk el!

A zöldhulladék-gyűjtés reggel 5:00 órakor kezdődik! Azon bejelentéseket, hogy az utcában a zöldhulladék-gyűjtés látható megtörténte után, elszórtan zöldhulladék maradt ott, nem tudjuk figyelembe venni.

Gyűjtő ponton történő zöldhulladék átvétel

A zöldhulladékok térítés mentes átvételét, havi egy alkalommal a KÖRÉP-SZOLG Kft. (Dunaharaszti, 51-es út, Dunaharaszti Szennyvíztelep mellet) hulladékgyűjtő pontonján történő átadás lehetőségével biztosítjuk a lakcím igazolása mellett, 100 kilogrammig.

Házhoz menő fenyő szállítás

Minden év január hónapjában (vízkereszt után) a város összes ingatlanjának vonatkozásában, két alkalommal szállítják el a kihelyezett fenyőfákat.

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!