Hulladékkezelés

A Multiszint Kft. 2023. évben új szolgáltatást indít üzleti partnereinek még szélesebb körű kiszolgálásának és környezetünk védelmének érdekében.

Új ágazatunkkal szeretnénk erősíteni az uniós irányelvet, miszerint minél több hulladékot térítsünk el a lerakó állomásokról. Ezt úgy érjük el, hogy a partnereinktől átvett hulladékokat a saját mobil eszközeink gerincét adó semimobil hulladékválogató rendszeren keresztül tiszta kő, fa, papír, műanyag stb. külön frakciókra válogatjuk.

A válogató rendszerrel kinyert anyagokat külön tudjuk a megfelelő újrahasznosítóhoz juttatni. A frakciók közül a tiszta kő hulladékok kisebb szemcseméretű része máris új termékként jelenik meg. A nagyobb szemcseméretű tiszta kő hulladékokat önjáró pofás törőgéppel aprítjuk a kívánt szemcseméretre. Ezzel az eljárással a hulladékból kinyert tiszta kő frakció 100 %-át új termékké tudjuk alakítani, majd útalaphoz és műtárgyakhoz való felhasználásra ajánljuk. Önjáró síkosztályozó eszközünkkel és a pofás törőgépünkkel szinkronban dolgozva, a különböző minőségű és méretű terméket osztályozni tudjuk, így megrendelőink igényeihez igazodva a megfelelő termékkel tudjuk kiszolgálni.

A kinyert és alakított tiszta kő termék alkalmas útalap, valamint beton- és különböző betontermékek gyártási folyamatában való újrahasznosításra. Új hulladékválogató üzemünk lényeges jellemzője, hogy teljes mértékben mobil, így Magyarország teljes területére kiterjesztve tudjuk vállalni szolgáltatásunkat.

You have Successfully Subscribed!

Lakossági hamu, salak - tájékoztatásTisztelt Ügyfeleink!


Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

You have Successfully Subscribed!