Épületbontás

A Multiszint Kft. vállalja épületek, építmények szakszerű elbontását és az ezzel járó földmunkák teljes körű kivitelezését a legkorszerűbb gépeivel.

Cégünk a bontásból származó hulladékokat a lehető legkörnyezetkímélőbb eljárással kezeli. Ezt úgy érjük el, hogy Magyarországon egyedülálló módon saját tulajdonú semimobil hulladékválogató üzemünkbe szállítjuk a bontási hulladékot, ahol tiszta kő, fa, papír, műanyag stb. külön frakciókra válogatjuk.

A válogató rendszerrel kinyert anyagokat a megfelelő újrahasznosítóhoz juttatjuk. A ránk bízott bontási feladatok teljes körű kivitelezésének végeredményeként a hulladékok kb. 90 %-át el tudjuk téríteni a hulladéklerakó állomásokról, így nagyban hozzájárulunk környezetünk védelméhez.

Az általunk végzett hulladék kezelési szolgáltatás a nagyfokú környezetkímélő hatása mellett, gazdaságos üzemeltetést is eredményez, így versenyképes árakkal állunk meglévő és leendő partnereink szolgálatára.

Kérje ajánlatunkat    You have Successfully Subscribed!

    Lakossági hamu, salak - tájékoztatás    Tisztelt Ügyfeleink!


    Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

    You have Successfully Subscribed!