Aktualitások Cégünkről Referenciáink Rólunk írták Közzététel Kapcsolat

Szelektív hulladékgyűjtés

A szelektív hulladékgyűjtés egyre fontosabb szerepet kap napjainkban a cégek, magánszemélyek életében. Mivel a Multiszint Kft. számára kiemelten fontos a környezet védelme, ezért különös figyelmet fordítunk a hulladékok szakszerű elszállítására, ártalmatlanítására.

Ha a gazdálkodó szervezeteknél, háztartásokban keletkező hulladékot szelektíven, vagyis anyagfajtánként külön, egymástól elkülönítve gyűjtjük, az így gyűjtött hulladék újrahasznosítható. Megfelelő kezelés után a hulladék másodnyersanyagként újrafelhasználásra kerül. Ebben az esetben a hulladék tehát nem szemét, hanem érték.

Miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés?

A szelektív hulladékgyűjtést követően a hulladékot - mint nyersanyagot - újra felhasználják. Az újrahasznosított hulladék által megóvjuk a természeti eroforrásokat és a környezetünket, hogy például a különböző fémeket ne kelljen a föld mélyéről kitermelni, vagy újabb fákat kivágni, erdőket kiirtani a papírgyártáshoz.

Szelektív hulladékgyűjtés nélkül nincs újrahasznosítás. Az újrahasznosítás lehetővé teszi a természetben lejátszódó körforgáshoz hasonló körfolyamatot, a felelősségteljes környezetbarát életet.

A Multiszint Kft. bármilyen típusú szelektíven gyűjtött hulladékot átvesz, és anyagfajtánként az arra szakosodott újrahasznosító telepekre szállít.

Szükség szerint a gazdaságos szállításhoz legjobban illeszthető bálázókat, tömörítőket, konténereket biztosítunk. Ha Önnek is fontos a szelektív hulladékgyűjtés, és szeretne tenni az élhetőbb környezetért, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Szakhatósági Engedélyeink: