Aktualitások Cégünkről Referenciáink Rólunk írták Közzététel Kapcsolat

Díj fizetése ellenében végzett lomtalanítás

Azokon a településeken, ahol ALVÁLLAKOZÓKÉNT közszolgáltatást végzünk a lomtalanítás feltételeiről az adott település KÖZSZOLGÁLTATÓJÁNAK honlapján található tájékoztatás!

Jelen menüponton belül az eseti megrendelés alapján külön díj ellenében végzett lomtalanítás tájékoztatója olvasható.

Vállaljuk cégek és magánszemélyek által felhalmozott bárminemű lom, hulladék elszállítását tömörítős célgépeinkkel, vagy konténerszállító járműveinkkel. Szükség szerint kézi rakodómunkásokat is biztosítunk, a hulladékok kihordására járműveinkhez.

Kérjük, hogy megrendelésekor jelezze, milyen típusú hulladékot kíván elszállíttatni! Megrendelőink sok esetben megfeledkeznek arról, hogy ami elszállításkor a konténer aljára kerül, az a telepen elhelyezéskor felül lesz!

A legtöbb hulladéktípus esetében nincsenek jelentős eltérések árainkban, ha többféle hulladékot kíván elhelyezni, javasoljuk, rendeljen „vegyes” hulladékszállításhoz konténert. Mivel kiemelt fontosságú számunkra a környezet védelme, ezért az ilyen típusú konténerekből a hulladékot szétválogatjuk, kategóriák szerint szortírozzuk, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön.