Aktualitások Cégünkről Referenciáink Rólunk írták Közzététel Kapcsolat

Konténeres hulladékszállítás

Vállalkozásunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a konténeres hulladékok szállítása területén. Telefonon és e-mailben kapott megrendeléseinket állandó, hétvégén is üzemelő diszpécser szolgálatunk végzi. Korszerű, GPS alapú navigációs rendszerünk segítségével folyamatos online kapcsolatban vagyunk járműveinkkel, így a lehető leghatékonyabb, leggyorsabb kiszolgálást tudjuk vállalni Megrendelőink felé.

Gépjárműveink Budapest minden területére rendelkeznek behajtási engedéllyel.

Jelenleg 6 darab konténerszállító gépjárművel végezzük a konténeres hulladékok szállítását, melyek mindegyike alkalmas konténerszállító pótkocsi vontatására. Ezáltal egyszerre járművenként 3 db teli konténer mozgatását tudjuk elvégezni. Saját gépjárműjavító műhelyünknek köszönhetően tehergépkocsi parkunk folyamatosan, megbízhatóan segíti munkánkat. Több mint 200 darab különböző méretű (6-8-10-12 m3-es nyitható ajtós) konténerrel, gyűjtőedénnyel rendelkezünk. Különböző típusú hulladékgyűjtő tartályainkkal Megrendelőink igénye szerint oldjuk meg a házkörüli munkák során összegyűjtött hulladékok elszállítását.

Fontos, hogy a hulladékok a korszerű hulladékkezelési előírásoknak megfelelően legyenek összegyűjtve és a konténerben elhelyezve. Ha külön gyűjtve csak beton, tégla, cserép, vakolat és ezek keveréke típusú hulladékot helyez el a konténerben akkor a kedvezőbb ártalmatlanítási díj miatt, kedvezményes díj ellenében tudjuk elszállítani. Ugyanez vonatkozik a külön gyűjtött vegyes szemétre is, mely különböző csomagoló anyagok, mint pl: papír, fólia, használt bútor, és egyéb könnyű fajsúlyú akár tömöríthető hulladékokat jelent. Ha nem megoldható a hulladékok külön gyűjtése, abban az esetben vegyesen szállítjuk az erre feladatra szakosodott válogatóhelyre. Itt történik a hulladékok ártalmatlanítás előtti szétválogatása. Ennek természetesen költsége van amit a vegyes hulladékok szállítási díjában is érvényesítenünk kell. Ebből adódik a különböző hulladékok szállítási díjkülönbözete.

Bővebben díjainkról az Áraink menüpont alatt tájékozódhat. Kérjen ajánlatot a 36/30 456-5555 számon vagy a e-mail cím megjelenítése e-mail címen.

Igény esetén gondoskodunk a Partnereinknél keletkező szelektíven gyűjtött újrahasznosítható hulladékok, valamint veszélyes hulladékok megfelelő kezeléséről, szállításáról, ártalmatlanításáról.

A Multiszint Kft. járművei városszerte jó példával járnak elöl a hulladékok megfelelő szóródásmentes szállítása terén azáltal, hogy konténereink egyedi kialakítása lehetőséget ad egy erre a célra rendszeresített takaró ponyva rögzítésére.

Hallott már róla?
2003. január 1-jétől a hulladék termelők csak szakhatósági engedéllyel rendelkező vállalkozást bízhatnak meg a hulladékok elszállítására, ártalmatlanítására, ellenkező esetben az építésügyi szakhatóság előbb az építési majd később a használatbavételi engedély kiadását tagadja meg.